2015. május 2., szombat

Lehetetlen Küldetés 2.

Kit követsz?


Ahhoz, hogy megértsük az evangélium hirdetését körbe kell járnunk néhány kérdést. Arra a kérdésre már az előző bejegyzésben válaszoltunk, hogy miben rejlik az identitásunk. Most arra keressük a választ, hogy kinek a követői vagyunk.
Ugyanis olyanná fogunk válni akit követünk, az ő küldetésében fogunk részt venni. Tehát akit, vagy amit követsz formál téged és a céljaidat. 

Rengeteg mindent követhetsz, csak választanod kell. Követheted a vágyaidat, a társaid, a médiát, és dönthetsz úgy, hogy senkit nem követsz. Viszont ne feledd, a nem döntés is döntés. Attól függően, hogy kit választottál, hamarosan kialakulnak a céljaid. Elkezded keresni a sikert, a pénzt, a népszerűséget, szerelmet, az elismerést...


Ha viszont eldöntötted, hogy Jézust szeretnéd követni akkor teljesen más irányba indul az életed. Lehet, hogy nem leszel népszerű, gazdag, vagy sikeres, de tiéd Isten és az örökkévalóság. Lehet, hogy nem lesznek sokan melletted, lehet, hogy néha egészen magányos leszel, lehet, hogy kinevetnek és elfordulnak tőled az emberek. Mégis, ,,áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki megáldott minket mennyei világának minden lelki áldásával a Krisztusban." Lehet, hogy a látható világban nincs túl sok mindened, de a láthatatlan világban teljes életed van! 
Egyedül Krisztusban találsz igazi örömöt, valódi békét, teljes megbocsájtást, feltétel nélküli szeretetet, elfogadást, bátorságot, és örökkévaló célt az életednek. 
Jézus megszólít téged.

,, Kövess engem! Az otthagyott mindent, felkelt, és követte őt."
Lukács 5,27-28.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése