2014. december 20., szombat


Blogunkban olyan könyveket, filmeket, zenéket és cikkeket szeretnénk megmutatni Nektek, amelyekből mi sokat tanultunk. Első könyvajánlónk Leslie Ludy : Set - Apart Femininity c. könyve. :)



 Leslie Ludy Set - Apart Femininity című könyve minden nőnek szól akit  érdekel az igazi nőiesség és aki szeretné, hogy az élete valami többről szóljon mint önmagunknak és a fiúknak való megfelelésről. Mikor először kezembe vettem ezt a könyvet éppen egy nagyon nehéz életszakaszban voltam. Csak " véletlenül " kezdtem el olvasni mégis azt vettem észre, hogy az életem minden területén elkezdődik valami új, valami gyökeres változás. 




Leslie Ludy olyan kérdéseket és területeket helyez új megvilágításba amiken minden lány rengeteget gondolkozik, mint a párkapcsolat, házasság, fiú - lány barátság, a női lét célja és egyedisége. Személyes történeken keresztül mutatja be, hogyan jutott el azokra a meggyőződésekre amiket a könyvében leír.



Isten alkotta szépség

 Mindannyian vágyunk arra, hogy szépnek tartsanak és elismerjenek. Nőként valamiért így lettünk megteremtve, és ezzel semmi baj nincsen.:) 
Viszont egyáltalán nem mindegy mi az önértékelésünk alapja. Az a kép amit a média próbál sugallni és amit úgysem ér el egyikünk sem, vagy az a kép amit Isten ad nekünk. Az utóbbiról, mármint az ,, Isten szerinti nőiességről " sokaknak nem túl pozitív kép jut eszébe. Ez nagyon szomorú, ugyanis az a típusú nőiesség amit Isten teremtett egyáltalán nem ilyen. Ha a szépség és a harmónia teremtőjét követjük, lehetetlen, hogy ne sugározzuk azt a természetesen nőies ragyogást amit Teremtőnk adott nekünk.


 

A Set -Apart Femininity- ben olvashatsz többek között:


- Isten irántad való szeretetéről és életedre vonatkozó tervéről


- A női lét céljáról és  egyediségéről


- Arról, hogyan adhatod át egyre jobban az életedet Istennek


- A kitartó ima erejéről


- Arról, hogyan varázsolja a valódi nőiesség a fiúkat igazi lovagokká

- A egyedülállóság céljáról


- A tartós házasság titkáról



Ezenkívül még sok minden másról is. :)


 Ajánlani tudom ha egyedülálló vagy, ha kapcsolatban vagy valakivel és akkor is ha már férjnél vagy. Minden életszakaszban rengeteget meríthetsz ebből a könyvből! 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése